Nursing

Blossom Care - Holistische massage - Coaching - Soest

Blossom Care Nursing

Al vele jaren, sinds 2000, ben ik werkzaam als HBO verpleegkundige. Ik heb ruime ervaring als allround en specialistisch verpleegkundige.  Ik heb gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen en ervaring opgedaan in het ziekenhuis, het ambulante werk en de thuiszorg.

Mijn aanbod is het bieden van verpleegkundige en complementaire zorg op ZZP basis. Dat doe ik in de particuliere thuiszorg of als periodeopdracht bij een zorgorganisatie.  Naast de reguliere zorg geef ik ook (deel)massages. Dit is een vorm van complementaire zorg en is een waardevolle en liefdevolle aanvulling op de reguliere zorg. Het draagt bij aan het algeheel welbevinden van de client. Ook is het mogelijk om Hartcoherentie coaching aan te bieden aan de mensen aan wie ik zorg verleen. Daarvoor heb ik de Praktijkopleiding voor Zorgprofessionals gevolgd bij HeartMath Benelux. Dit is helpend en ondersteunend bij het ontwikkelen van veerkracht.  

Kernwaarden voor mij zijn; betrokkenheid, deskundigheid en professionaliteit. Met respect, tijd en aandacht voor de mens. 

Ik ben BIG geregistreerd, KIWA gecertificeerd en ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van zorgprofessionals V&VN en het kwaliteitsregister. 

Voor meer informatie, mogelijkheden of vragen, neem gerust contact op met mij.

Beroepsvereniging V&VNBIG geregistreerdKIWA keurmerk - kwalificatieniveau 6