Over mij

Ingrid foto Blossomcare
Ingrid Den Oude

Levendige Reis

Vertragen, stilgezet worden, aankomen, voelen, onderzoeken en gewaarworden. Gewoon mogen zijn, met alles wat er is. Door de drukte van alle dag kun je wel eens vergeten hoe je weer echt contact kunt maken met jezelf. Ik heb zelf ervaren dat er van alles voelbaar en zichtbaar wordt als je gaat luisteren naar jouw eigen lichaam. Het is een levendige reis en die gaat altijd door. Het lichaamsgerichte werk raakt en fascineert mij enorm. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren verdiept en ontwikkeld op het gebied van massage, coaching, lichaamswerk en leefstijl. Dit past echt bij mij en ik voel me hierin bezield.

In mijn praktijk, Blossom Care, is er ruimte om in het contact te ontdekken wat er gevoeld mag worden. Aanwezig te zijn. Je mag de tijd nemen om weer op te laden en thuis te komen bij jezelf.

Holistische massage & nursing

Masseren vanuit een holistische visie

Tijdens mijn massages heb ik aandacht voor jou als geheel. Hierin vind ik het ook heel belangrijk dat de totale beleving klopt. Een fijne warme ruimte, voldoende tijd, onverdeelde aandacht en pure natuurlijke oliën en geuren. Volgens de holistische benadering is alles met elkaar verbonden; lichaam, geest en ziel. Dit is ook de visie die past bij positieve gezondheid. Bij een bezoek in mijn praktijk vertel ik je er graag meer over.

Verpleegkundige

Naast mijn werk in de praktijk, ben ik al sinds 2000 met plezier werkzaam als HBO verpleegkundige. Allround en ook specialistisch.  Ik heb gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen en ervaring opgedaan in het ziekenhuis, het ambulante werk en de thuiszorg. In mijn huidige werk als zelfstandig verpleegkundige geef ik naast reguliere zorg ook (deel)massages. Dit is een vorm van complementaire zorg en is een waardevolle en liefdevolle aanvulling op de reguliere zorg. Het draagt bij aan het algeheel welbevinden van de client. 

Meer over mij

Ik woon samen met mijn partner en twee zoons vlakbij de Soesterduinen. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag in de natuur. Hardlopen, krachtsport en pilates doe ik op wekelijkse basis. Ik kan echt genieten van lekker eten of een saunabezoek. Daarnaast vind ik het leuk om naar het theater te gaan en te dansen. Op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling blijf ik graag in beweging en volg ik diverse opleidingen en masterclasses. Gevolgde massageopleidingen zijn onder andere; Holistische massage en Dansage bij HOLOS Academie voor Massagetherapie, Klassieke massage en Holistisch-Energetische massage bij MOOD opleidingen.