Over mij

Blossom Care - Soesterduinen - Ingrid - Holistische massage - Coaching - Soest
Ingrid Den Oude

Levendige Reis

Vertragen, stilgezet worden, aankomen, voelen, onderzoeken en gewaarworden. Gewoon mogen zijn met alles wat er is. Door de drukte van alle dag kun je wel eens vergeten, hoe je weer echt contact kunt maken met jezelf. Ik heb zelf ervaren dat er van alles voelbaar en zichtbaar wordt als ik ga luisteren naar mijn eigen lichaam. Het is een levendige reis en die gaat altijd door. Het lichaamsgerichte werk raakt en fascineert mij enorm. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren verdiept en ontwikkeld op het gebied van massage, coaching, lichaamswerk en leefstijl. Dit past echt bij mij en ik voel me hierin bezield.

In mijn praktijk, Blossom Care, is er ruimte om in het contact te ontdekken wat er gevoeld mag worden. Aanwezig te zijn. Je mag de tijd nemen om weer op te laden en bij jezelf thuis te komen.

Blossom Care praktijkruimte - Holistische massage - Coaching - Soest

Meer over mij

Op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling blijf ik graag in beweging en volg ik diverse opleidingen en masterclasses.

Lichaamswerk en bewustzijn

Momenteel volg ik met veel enthousiasme een opleidingstraject tot Rebalancer.
‘De basis van Rebalancing is in één woord aanraking: van het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele aspect van de mens met een respectvolle, oordeelloze, nieuwsgierige en liefdevolle houding. Gedragen door drie fundamentele benaderingen: lichaamswerk, verrijkt en verdiept met zelfonderzoek en meditatie. Dit is wat Rebalancing omhelst en ons natuurlijkerwijs laat openen voor authentieker en voller leven’.
Klik voor meer info

Massage inspiratie

Gevolgde massageopleidingen zijn onder andere; Holistische massage en Dansage bij HOLOS Academie voor Massagetherapie, Klassieke massage en Holistisch-Energetische massage bij MOOD opleidingen. Verder integreer ik technieken vanuit Trager Approach en Lomi Lomi.

Coaching inspiratie

Ik volgde onder andere; de coach opleiding Instrument voor Hulp bij ITIP, de opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt, de Basismodule Positieve Gezondheid bij Visiom, de opleiding Maskermaker 2.0 bij LIfe in Progress en de opleidingen HeartMath voor zorgprofessionals en HeartMath Coach bij HeartMath Benelux.

En verder…

Woon ik samen met mijn partner en twee zoons vlakbij de Soesterduinen. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag. Ik laad op door de stilte, mooie muziek en de natuur. Hardlopen, krachtsport, pilates en yoga doe ik op wekelijkse basis. Ik heb drie marathons gelopen, twee keer in Rotterdam en in 2023 Kopenhagen. Sinds 2022 ben ik bezig om mijzelf de Deense, Noorse en Zweedse taal aan te leren. Ik kan echt genieten van lekker eten en een bezoek aan de sauna. Daarnaast houd ik ervan om naar het theater te gaan en vrij en improviserend te dansen. Samen met mijn partner volg ik de opleiding IMAGO relatietherapie. Een mooie en inspirerende reis.