Massages

Afgestemd op jouw wens

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een fijne holistische massage in mijn praktijk. Vooraf stem ik af waar jouw wens ligt. Zodat de massage passend is bij waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Pure natuurlijke oliën en geuren

Tijdens mijn holistische massages heb ik aandacht voor jou als geheel. Hierin vind ik het ook heel belangrijk dat de totale beleving klopt. Een fijne warme ruimte, voldoende tijd, onverdeelde aandacht en pure natuurlijke oliën en geuren. Het is tijd voor een moment voor jou!

 

Blossom Care - Massagetafel

Blossom Total Relax

Blossom Total Relax is een heerlijke ontspannende massage. Door de combinatie van verschillende massagetechnieken kan je eventueel aanwezige stress en spanning loslaten. De massage werkt vertragend en je zakt lekker in je lijf. Het is echt een fijn moment voor jezelf om op te laden en te herstellen.

Blossom Inner Journey

Blossom Inner Journey is een holistische massage waarbij je weer dichter tot jezelf kunt komen. De massage geeft een fijne ontspanning en stroming.  Je kan hierbij jouw lichaamsbewustzijn onderzoeken. Er is ruimte en tijd om gewaar te worden hoe het met je gaat. Je kan het zien als een innerlijke reis die jou uitnodigt tot herstel en hernieuwde balans.

Tarieven Massages​
Blossom Care - Massage - Soest

60 min €65,-
75 min €80,-
90 min €95,-

Strippenkaart​

De strippenkaart is fijn en handig voor als je je regelmatig wilt laten masseren. De kaart is een jaar geldig en persoonsgebonden:

3 x massage –  10 euro korting
6 x massage – 25 euro korting

foto Blossom Care handdoek - Holistische massage - Coaching - Soest

Blossom Care Cadeaubon

Wilt u iemand een leuk cadeau aanbieden? Geef dan een massage cadeaubon van Blossom Care.

Blossom Care - Holistische massage - Coaching - Soest
Blossom Care - Holistische massage - Coaching - Soest
Blossom Care - Holistische massage - Coaching - Soest