Aanbod

Blossom Total Relax

Blossom Total Relax is een heerlijke ontspannende massage. Door de combinatie van verschillende massagetechnieken kan je eventueel aanwezige stress en spanning loslaten. De massage werkt vertragend en je zakt lekker in je lijf.

Het is echt een fijn moment voor jezelf om op te laden en te herstellen.

Tarieven

60 min €60,-
75 min €75,-
90 min €90,-

Blossom Inner Journey

Blossom Inner Journey is een holistische massage waarbij je weer dichter tot jezelf kunt komen. De massage geeft een fijne ontspanning en stroming.  Je kan hierbij jouw lichaamsbewustzijn onderzoeken. Er is ruimte en tijd om gewaar te worden hoe het met je gaat. Je kan het zien als een innerlijke reis die jou uitnodigt tot herstel en hernieuwde balans. 

Tarieven

60 min €60,-
75 min €75,-
90 min €90,-

Blossom Winter Treatment

Tijdens de koudere wintermaanden is het heerlijk om jezelf te verwennen met deze uitgebreide behandeling. We starten met een heerlijk kopje warme kruidenthee.  In de tussentijd geniet je van een warm voetenbad met speciale ‘Grounding Oil’. Dit ondersteunt jou om te landen en te aarden. Daarna doen we een hartcoherentie oefening. Dit nodigt je uit om contact te maken met jezelf. Tot slot ontvang je een heerlijke uitgebreide massage die is afgestemd op jouw wensen. 

Tarieven

75 min €75,-
90 min €90,-

foto blossomcare handdoek

Blossom Care Strippenkaart

De strippenkaart is fijn en handig voor als je je regelmatig wilt laten masseren en geeft een korting van 5%. De kaart is een jaar geldig en persoonsgebonden.

Tarieven

5 x 60 min € 285,-
5 x 75 min € 356,-
5 x 90 min € 427,-

Blossom Care Cadeaubon

Wilt u iemand een leuk cadeau aanbieden? Geef dan een massage cadeaubon van Blossom Care.

Holistische massage, coaching & nursing
Holistische massage, coaching & nursing
Holistische massage, coaching & nursing

Blossom Care Nursing

Verpleegkundige zorg, persoonlijke verzorging en begeleiding op ZZP basis. Betrokken, deskundig en professioneel. Met tijd en aandacht. Ik heb ruime ervaring als HBO verpleegkundige en ben KIWA gecertificeerd. Voor meer informatie, mogelijkheden of vragen, neem gerust contact op met mij.